Handleiding V&A Generator Online - Inleiding

Handleiding V&A Generator Online - Inleiding

Hoe gebruik je de V&A Generator?

Het is aangewezen om eerst het V&A boekje door te nemen zodat je vertrouwd raakt met de basis. Als je hiervoor geen tijd hebt, geen zorgen! Klik op de vraagteken naast elk veld en er zal een pop-up verschijnen met meer informatie over welke data je moet invullen in het formulier. Telkens vind je een verwijzing terug naar de relevante pagina’s uit het V&A-boekje.

Hoe begin je eraan? Eerst moet je een keuze maken tussen de drie categorieën bronnen: wetgeving, rechtspraak en rechtsleer. Onderaan de generator wordt per categorie toegelicht waarvoor en hoe je de generator kan gebruiken.

Daarna vul je het formulier in met de gegevens van de bron die je wil citeren zoals auteur, datum, titel, enz. en genereer je op deze manier de bronvermelding op een correcte manier, volgens het V&A-boekje.

Als je vragen hebt kan je ook de Veelgestelde vragen eens checken. Is je vraag hiermee nog niet beantwoordt of je hebt een suggestie? Stuur een mailtje naar info@venaonline.be of neem contact op via het contactformulier op de website.